Pàgines

dimarts, 22 de setembre del 2009

REINICI DEL CURS "escolar"

1.- Dilluns 5 d'octubre, es reinicien els cursos del primer trimestre, d'horta ecològica i el taller de les herbes a la Casa Elizalde de Barcelona. Per primera vegada en tres anys, s'ha aconseguit canviar de dia, deixem els dimecres, per fer-ho dilluns i donar entrada així, a possibles persones interessades que tinguessin impossibilitat d'assistir els dimecres.

- de 17:00 a 18:30 (10 sessions), agricultura ecològica. - de 18:30 a 20:00 (8 sessions i una sortida), taller de les herbes. Professor: Adrià Garriga.

2.-Així mateix, amb l'inici del curs, l'Adrià reactiva els assessoraments per a professors en l' hort escolar, per les escoles de Sabadell dins el marc del programa agenda 21 escolar.

3.-Es continua amb l'assessorament i suport en el manteniment de l'hort i el jardí del IES Polinyà. Treball que es duu a terme conjuntament amb un grup d'alumnes del centre.

3.- Un any més, l'Adrià farà voltar el taller de paper reciclat per les escoles de Sabadell (programa que sorgeix desde l'Ajuntament), amb la idea de fomentar entre l'alumnat la necessitat de reciclar.