A la Masoveria del Marquet, ens divertim aquest dies, amb aquestes tres ovelles d'entre dos i tres mesos.
Un cop adaptades a la nova casa i a nosaltres, pasturaran lliures per les feixes del Marquet, que en aquell cicle de cultiu, estiguin reposant.
Els conills, han criat fa tres setmanes, ara tenim sis conills petits, que encara no s'atreveixen a sortir del cau ni es deixen veure massa, només el negre de la foto, ja d'esperit intrèpit, és el que va sortint.
I a més, disfrutem també, de tres pollets.
Les gallines, que fins ara tenien el corral sencer per elles, segueixen ponent ous amb alegria.
4 comentaris:
Quina familia més rica i diversa!
Segur que a casa no us aburriu mai!
Sort amb les noves aventures!
Gràcies pel teu comentari ple d'energia! Feliç dia de Sant Jrdi!
En el cas de la vinya (sobretot en alguns cultius ecològics/biodinàmics), quan la plantació ja té 3 anys, també s'hi deixen pasturar ovelles entre mitjans i finals d'estiu, quan el raïm és molt verd (i no se'l mengen, ja que és molt àcid).
En aquesta época les ovelles es mengen l'herba en una de les époques de més competència d'aigua, alhora que fan desaparèixer rebrots, i les fulles més baixes de les parres, deixant els raïms al descobert i facilitant la seva maduració; a part que augmenten l'eficacia dels tractaments restants abans de la verema.
Les fulles superiors no se l'es mengen perquè no hi arriben, i els sarments tampoc, perquè ja són massa astellosos pel seu gust.
Gràcies Jordi per l'aportació!que fantàstic quan ens trobem en aquest moment!
Publica un comentari a l'entrada