Pàgines

diumenge, 26 d’abril del 2009

RECUPERACIÓ DE LA VINYA A LA VALL D'HORTA

El març del 2009, la Terra del Marquet ha iniciat el projecte de recuperació del tradicional cultiu de la vinya a la Vall d'Horta. Vam plantar un total de 2.550 ceps de la varietat local de Picapoll, en gairebé o'7 hectarees. En tres anys, això ens permetrà fer un joveníssim vi blanc, amb la Denominació d'origen Catalunya.
En els darrers anys, i de manera progressiva, es plantaràn un total de 4'37 hectarees de vinya de diferents varietats, distribuides en camps propietat de la Diputació de Barcelona, a la Vall d'Horta. Sempre prioritzant el culiu de varietats locals, adaptables al terreny i a la nostra filosofia de marcat interés paisatgístic i de recuperació del cultiu tradicional, sempre treballant desde la base de l'agricultura ecològica.
Les pluges, han ajudat, als ceps a brotar... i després d'un mes de la plantada, tenim un camp de vinya en les milllors condicions.

1 comentari:

Sýnthesis ha dit...

Hola, Angela i família, sóc la Rosa Maria de Mas Blanc, encara que m'he suscrit sota un altre logo: Sýnthesis. M'alegra que feu tantes coses boniquesa la Vall d'Horta.