Pàgines

dijous, 30 d’abril del 2009

PELS NOSTRES CISTELLAIRES

Desprès d'un any de recuperar les feixes de l'entorn del mas, aconduïnt el reg, fent la tanca pel pastor elèctric i mimant la terra per tal que estigui en les millors condicions per fer verdura ecològica, disposem finalment de nou feixes, per dedicar a la més maca de les feines, fer un hort obert als cistellaires del Marquet.
Però... COM ESTÀ L'HORT AVUI...?
Deixem l'hivern enrere amb les cols, els porros i els calçots que ja s'espiguen.
Faves i pèsols estàn a punt de deixar-se tastar...
Seguim disposant de ceba seca, i per pocs dies, de la nostra apreciada MONGETA DEL GANXET.
Comencem ara, amb l'arrencada de l'hort de primavera: plantem ja les tomaqueres, cebes i enciams.
COM FUNCIONEM?
Us recordem, que fem el repartiment del vostre cistell un dia a la setmana, els dimarts, ja que és el dia que collim i això us assegura una verdura, directe de l'hort.
No som una botiga, som pagesos, i per tant, la nostra relació es basa en oferir-vos de manera directe, el que té el nostre hort aquella setmana.
Com que no ofeguem la terra, i treballem en ecològic, la nostra verdura és de molta qualitat, però no podem preveure totalment, el que tenim setmana a setmnaa, i així, hi haurà dimarts en que el cistell quedi ben pler, i dimarts, en que ens quedem amb ganes de més. La relació del pagès amb el cistellaire és aqueta, la de la confiança i la sorpresa del que trobarem al cistell cada dimarts.
I és que així és l'hort veritable: fresc, ecològic i temporada!