Pàgines

dimecres, 19 de gener del 2011

CALENDARI 2011 DELS ITINERARIS GUIATS

Al llarg d'aquest any 2.011 que encetem, continuarem realitzant l'itinerari guiat: LA VINYA, RECURSOS NATURALS DE LA VALL D'HORTA,  seguint l'esquema de l'any passat.



Així doncs, ens trobarem a la Masoveria del Marquet a les 11 del matí, per enfilar-nos, en una passejada tranquil.la, amb poc desnivell i apta per a  famílies i  persones de totes les edats, fins als camps de vinya que cultivem.

La caminada ens servirà d'excusa per anar parlant de tot allò que anem observant:  els forns de pega i totxos, les cabanes de pedra seca, reconeixarem plantes, estudiarem el medi i el nostre entorn natural...


Arribats als camps, ens centrarem en l'agricultura ecològica, i ens els projectes agrícoles duts a terme per la Masoveria, en els cultius que estiguin endegats segons l'època de l'any que ens visiteu, i en la vinya.

Els dies d'itinerari seràn els següents:

27 de març
10 d'abril
22 de maig
5 de juny
4 de setembre
25 de setembre
9 d'octubre
30 d'octubre

Us podeu inscriure enviant un mail a laterradelmarquet@gmail.com, o bé trucant al 93141053 o al 636717821.

El preu dels itinerais, establert per la Diputació de Barcelona és:
3 euros adults, 2 euros per infants d' entre 6 i 12 anys, es farà un 10% de descompte per a familia nombrosa, per als socis del Cercle d'Amics dels Parcs Naturals, funcionaris de la Diputació i monitors dels equipaments dels parcs.