Pàgines

dimecres, 2 de juny del 2010

LA UES ENS VISITA!

Al llarg dels dimarts del mes de maig, a la Unió Excursionista de Sabadell, s'ha realitzat la segona edició del curs, impartit per Marina Antúnez Ferrer, d'horta al balcó.

Com a sortida de final de curs, vam tenir la sort, que la Marina, es fixés en la Masoveria del Marquet i ens vinguessin a visitar.



I així, la Marina amb  uns 30 alumnes del curs, acompanyats per l'Adrià, van poder passejar pels horts, observant el què hi tenim plantat, com ho hem organitzat,  el sistema de reg, les eines que solem utilitzar,  fins i tot, plegats, vam podar  les tomaqueres.


Finalment, vam fer un taller, que es centrava en posar a la pràctica, el que els alumnes havien après al llarg del curs: fer el muntatge d'una taula de cultiu: desde la instal.lació del reg fins a la plantada. Per fer-ho, vam parlar i observar diferents tipus de terra, de sitemes de reg, d'aprofitament d'aigua...


Gràcies a tots i totes per l'entusiasme, en especial, a la Marina, per cedir-nos les fotos que veieu en l'entarda i, sobretot, per posar tantíssima il.lusió i dedicacó al  seu curs: L'hortet al balcó