Pàgines

divendres, 19 de febrer del 2010

AQUÍ HI HAVIA MÉS PALS!

Vam iniciar aquest bloc, amb dues idees clares: que resultés amable, fàcil de llegir, i on hi haguessin poques pinzellades familiars, doncs el que voliem explicar és unicament el treball divulgatiu i de camp que fem des de la Masoveria. L'entrada que llegiu, trenca aquest principi, però l'incident d'avui , penso que demana, a tots els que aneu seguint els projectes agrícoles de la Masoveria del Marquet, una ressenya. Potser com a mínim, aconseguim posar vermell, al trist protagonista.
En l'última entrada, ja us deiem que aquests dies, enllestiem els preparatius del camp de vinya. Doncs bé, ahir vam treballar repartint al voltant de tot el camp, uns 300 pals, situant-los en l'espai on avui teniem previst clavar-los (són els pals, que aguantaran els fils del pastor elèctric).
Aquest matí, hem vist que aquest protagonista desconegut, HA ROBAT algun dels pals. Sumat això, a que aquesta nit ha plogut molt, i que el camp no està en condicions de fer-li els forats. Ens suposa, per evitar una nova visita del lladre, dedicar el dia d'avui, a desfer la feina que vam fer ahir i retirar els pals.
La feina que avui tenim per enrretirar els pals que el lladre no ha robat i el canvi de plans que en suposa, és impagable. No son els diners dels pals, son els dos dies que una persona sense cap tipus de respecte per la feina i l'esforç dels altres, ens pren.
No cal dir res més... la persona que s'ha endut aquests pals, prou pena té de carregar amb si mateix i el seu patetisme dia a dia. No el voldria jo per mi, el seu fer, el seu sentir i la seva malaestrugança.
Àngela.