Pàgines

dimecres, 20 de gener del 2010

ESPINACS AMB CODONYAT

Avui una recepta fàcil i festiva, per fer una amanida diferent. Amb espinacs frescos i de temporada, el codony que haureu pogut fer vosaltres mateixos i que aquestes alçades, començem a avorrir i a no saber què fer-ne...
Rentem bé els espinacs frescos, els col.loquem ben escorreguts a una plata, a sobre hi posarem talls primíssims de codony (proveu de tallar-lo amb el tallador de formatge), formatge parmesà i anxoves. Ho amanim amb una vinagreta.
Per fer el codonyat: (encara ens en queda una mica!) Pelarem, i netegarem el codony, i afegirem tant sucre com pes de codony net i pelat tinguem. El posem a una olla al foc i anirem remanant (no m'atreveixo a posar un temps, doncs dependrà de les quantitats) fins que tingui la textura que us agradi. Val la pena, que si no n'heu fet, la tempoarda que ve, us animeu a fer-ne! resulta molt bo amb qualsevol tipus de formatge i en qualsevol moment del dia, a casa, els nanos el fan volar!
Bon profit!