Pàgines

divendres, 28 de gener del 2011

TALLER DE GRUP A LA MASOVERIA (Maig '10)

Us adjuntem un video, de la MolaTV, en que veureu unes pinzellades, dels tallers per a grups que fem a la Masoveria.

divendres, 21 de gener del 2011

PER REFLEXIONAR...



Comprar, llençar, comprar...

dimecres, 19 de gener del 2011

CALENDARI 2011 DELS ITINERARIS GUIATS

Al llarg d'aquest any 2.011 que encetem, continuarem realitzant l'itinerari guiat: LA VINYA, RECURSOS NATURALS DE LA VALL D'HORTA,  seguint l'esquema de l'any passat.



Així doncs, ens trobarem a la Masoveria del Marquet a les 11 del matí, per enfilar-nos, en una passejada tranquil.la, amb poc desnivell i apta per a  famílies i  persones de totes les edats, fins als camps de vinya que cultivem.

La caminada ens servirà d'excusa per anar parlant de tot allò que anem observant:  els forns de pega i totxos, les cabanes de pedra seca, reconeixarem plantes, estudiarem el medi i el nostre entorn natural...


Arribats als camps, ens centrarem en l'agricultura ecològica, i ens els projectes agrícoles duts a terme per la Masoveria, en els cultius que estiguin endegats segons l'època de l'any que ens visiteu, i en la vinya.

Els dies d'itinerari seràn els següents:

27 de març
10 d'abril
22 de maig
5 de juny
4 de setembre
25 de setembre
9 d'octubre
30 d'octubre

Us podeu inscriure enviant un mail a laterradelmarquet@gmail.com, o bé trucant al 93141053 o al 636717821.

El preu dels itinerais, establert per la Diputació de Barcelona és:
3 euros adults, 2 euros per infants d' entre 6 i 12 anys, es farà un 10% de descompte per a familia nombrosa, per als socis del Cercle d'Amics dels Parcs Naturals, funcionaris de la Diputació i monitors dels equipaments dels parcs.

dimarts, 18 de gener del 2011

L'HORT I EL JARDÍ ESCOLAR



En el marc dels assessoraments en hort i jardí escolar, per l'Ajuntament de Sabadell, dins el programa Agenda 21 escolar, continuem aquest curs, assessorant les moltes escoles de Sabadell que hi participen,  per tal de facilitar que creein o donin continuitat, treballin, observin i experimentin amb els hortets dels seus centres.

Ara, que ja fa molts cursos que hi participem, seguim il.lusionats amb la realitat de  que cada escola té ja el seu  petit espai dedicat a l'horta i amb el fet de que els alumnes tenen l'enorme sort de sortir de l'aula per experimentar amb la terra. 

divendres, 14 de gener del 2011

CURS D'HORTA ECOLÒGICA a la Masoveria

Enfeinats. Bloc aturat...

Aquests dies d'hivern, en que la terra està quietona, i els desbrossats i desherbats son agraïts, aprofitem per fer molta feina de despatx.

Les idees bullen, i han creat un curs d'horta a la Masoveria, en breu, tota la informació! falta pulir els detalls!